Oszd meg

Nardo kockaláb - 4 db

Alkoss játékosan!

Rendelésre

A termék ára:

1 800 Ft Bruttó ár
SVG

Várható szállítási idő

2023. 06. 20.

Mennyiség
A Nardo bútorcsalád elemei a tetrisz játékhoz hasonlóan egymásra építhetők. Már 4-5 elem is számtalan módon kombinálható egymással. Az elemek különböző elrendezésével, kombinálásával ez a bútorcsalád megállja helyét hálóban, gyerekszobában, nappaliban, dolgozóban is. A Nardo bútorcsalád elemei külön is állhatnak vagy sorolhatók. Az elemeket a falra is szerelhetjük, de ha a földön állnak, akkor kétféle lábat is kínálunk hozzá, az elemekhez a lábak külön vásárolhatók meg. A kockalábakból egy elemhez 4 db szülséges, az ár a 4 db-ra vonatkozik. A kockalábakon kívül alánjuk még a Nardo lábkereteket is melyre a Nardo bútorcsalád elemei sorolva is elhelyezhetők.
  • Alapanyaga skandináv területről származó borovi fenyő.

Figyelem! A színek a valóságban eltérőek lehetnek!

Paraméterek

Szélesség 9 cm
Magasság 5 cm
Mélység 9 cm
Súly 1 kg

A vásárolt termékeket a megrendelés elfogadásáról szóló visszaigazolásban szereplő határidőn belül szállíttatjuk ki a megadott szállítási címre. 

Rendelés összegeSzállítás költsége
0 - 10 000 Ft-ig1 990 Ft
10 000 - 40 000 Ft-ig5 000 Ft
40 000 Ft felett8 000 Ft

Fontos információ! Házhozszállítás esetén a futár a terméket az autóról leadja, nem viszi be az ingatlanba! A termékek szállítását az ország egész területére vállaljuk, viszont külföldre egyenlőre nem áll módunkban! 

A továbbiakért kattints IDE!

Vagy akár személyes átvételt (díjmentes, telefonos egyeztetés szükséges) is választhatsz: Nemesnádudvar Petőfi u. 7/a

Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Professzionális tömör fenyőbútor gyártás Magyarországon! Széles szín, stílus és elemválaszték magyar otthonokba, panziókba, vendégházakba egyaránt! A Bauhaus stílustól a klasszikusig minden egy helyen.
Tovább a gyártóhoz
0
0 Értékelés

Minősítés

Vélemény

Jelentkezz be a véleményíráshoz

Bejelentkezés