Oszd meg

Nardo cipősszekrény - 2-es - natúr lakkos

Alkoss játékosan!

Rendelésre

A termék ára:

143 100 Ft Bruttó ár
SVG

Várható szállítási idő

2024. 04. 29.

Mennyiség
A Nardo bútorcsalád elemei - így a cipős szekrények is - a tetrisz játékhoz hasonlóan egymásra építhetők. Vízió polccal, esetleg tükörrel kombinálva előszobák különleges darabja lehet. A cipős elemek külön is állhatnak vagy sorolhatók a termékcsaládhoz kínált lábkereteken. A natúr lakkos elemeket alapból natúr lakkos kockalábakkal szállítjuk (ezek leszerelhetőek és külön vásárolható lábkeretre cserélhetők). A lábakat elhagyva a cipős elemek akár a falra is szerelhetők (külön vásárolható opció). A 2 ajtós cipősszekrény felül egy kivehető belső polcot is tartalmaz.
  • Alapanyaga skandináv területről származó borovi fenyő.
  • A bútortest a natúr lakkoson kívül még 4 színben kérhető: antikfenyő, dió, hófehér, astroszürke.
  • A kockalábak és a lábkeretek 3 színben kérhetők: antikfenyő, dió és fekete.

Figyelem! A színek a valóságban eltérőek lehetnek!

FONTOS: az Nardo cípősszekrényeket minden esetben (kivétel eleve a falra szerelt elem esetén) a falhoz kell rögzíteni borulás ellen! Ehhez a belső részbe beépített fali rögzítő és csavar nyújt segítséget.

Paraméterek

Szélesség 80 cm
Magasság 100 cm
Mélység 32,5 cm
Súly 27 kg

A vásárolt termékeket a megrendelés elfogadásáról szóló visszaigazolásban szereplő határidőn belül szállíttatjuk ki a megadott szállítási címre. 

A szállítási költség webshopunkon ingyenes az ország egész területére egységesen futó akciónk keretein belül (2024. április 30-ig)!

Fontos információ! Házhozszállítás esetén a futár a terméket az autóról leadja, nem viszi be az ingatlanba! A termékek szállítását az ország egész területére vállaljuk, viszont külföldre egyenlőre nem áll módunkban! 

A továbbiakért kattints IDE!

Vagy akár személyes átvételt (díjmentes, telefonos egyeztetés szükséges) is választhatsz: Nemesnádudvar Petőfi u. 7/a

Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Professzionális tömör fenyőbútor gyártás Magyarországon! Széles szín, stílus és elemválaszték magyar otthonokba, panziókba, vendégházakba egyaránt! A Bauhaus stílustól a klasszikusig minden egy helyen.
Tovább a gyártóhoz
0
0 Értékelés

Minősítés

Vélemény

Jelentkezz be a véleményíráshoz

Bejelentkezés