Oszd meg

Nardo 50/80 - 1 fiókos, nyitott - dió bútortest

Alkoss játékosan!

Rendelésre

A termék ára:

79 200 Ft Bruttó ár
SVG

Várható szállítási idő

2024. 07. 26.

Mennyiség
A Nardo bútorcsalád elemei a tetrisz játékhoz hasonlóan egymásra építhetők. Már 4-5 elem is számtalan módon kombinálható egymással. Az elemek különböző elrendezésével, kombinálásával ez a bútorcsalád megállja helyét hálóban, gyerekszobában, nappaliban, dolgozóban is. Az 50 magas 80 széles elemek az 1 fiókos, nyitotton kívül még 4 féle kivitelben készülnek. A Nardo bútorcsalád elemei külön is állhatnak kockalábakon vagy sorolhatók a termékcsaládhoz kínált lábkereteken. A kockalábakat vagy a lábkereteket külön lehet megvásárolni. A bútorcsalád elemei egymásra is építhetők, de akár a falra is szerelhetők (külön opció). Az ár tartalmazza az alap fogantyút, e helyett választható egy nagyobb méretű fogantyú is vagy kérhető fogantyú nélkül is. A fogantyúkat szállítást követően a vevőnek kell felcsavaroznia. Az ár fém görgős fióksíneket tartalmaz. Opcionálisan kérhető nagy teherbírású, teljes kihúzású fióksínnel vagy nagy teherbírású, teljes kihúzású, csillapítottan csukódó fiókokkal is.
  • Alapanyaga skandináv területről származó borovi fenyő.
  • A bútortest a dión kívül még 4 színben kérhető: natúr lakkos, antikfenyő, hófehér, astroszürke.
  • A bútor frontjaira 21 féle színt lehet választani, így tehető egyedivé a Nardo bútor minden eleme.
  • A kockalábak és a lábkeretek 3 színben kérhetők: antikfenyő, dió és fekete.

Paraméterek

Szélesség 80 cm
Magasság 50 cm
Mélység 42,5 cm
Súly 20 kg

A vásárolt termékeket a megrendelés elfogadásáról szóló visszaigazolásban szereplő határidőn belül szállíttatjuk ki a megadott szállítási címre. 

A szállítási költség webshopunkon 5 000 Ft egységesen az ország egész területére!

Figyelem! 2024. július 8-án pihenni megyünk! Rendeléseiteket addig is szívesen fogadjuk, viszont feldolgozni július 22-étől fogjuk, így a termékek oldalán feltüntetett várható szállítási idő csúszik! Megértéseteket köszönjük!

Fontos információ! Házhozszállítás esetén a futár a terméket az autóról leadja, nem viszi be az ingatlanba! A termékek szállítását az ország egész területére vállaljuk, viszont külföldre egyenlőre nem áll módunkban! 

A továbbiakért kattints IDE!

Vagy akár személyes átvételt (díjmentes, telefonos egyeztetés szükséges) is választhatsz: Nemesnádudvar Petőfi u. 7/a

Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Professzionális tömör fenyőbútor gyártás Magyarországon! Széles szín, stílus és elemválaszték magyar otthonokba, panziókba, vendégházakba egyaránt! A Bauhaus stílustól a klasszikusig minden egy helyen.
Tovább a gyártóhoz
0
0 Értékelés

Minősítés

Vélemény

Jelentkezz be a véleményíráshoz

Bejelentkezés