Konyha

Milyen egy jó konyha?

A konyha egy ”veszélyes üzem”, ahol általában sok időt töltünk.

Abban mindannyian egyet érthetünk, hogy nagyon fontos tényező ebben a helyiségben a biztonság, praktikusság, helytakarékosság és kényelem. 

Ebben segítünk mi! Kínálatunkban szereplő bútorok mind ezt a célt szolgálják: legyen szó praktikus konyhablokkokról vagy időtálló borovi fenyőből készült étkezőasztalokról, ülőalkalmatosságokról. A választható színeinkkel egyedit is alkothatsz, ami teljesen beleillik az otthonod enteriőrjébe. 

Blokk konyhák

Forgalmazott blokk konyháinkkal megkönnyítjük dolgod, hogy ne kelljen minden centimétert megtervezned, viszont színeinkkel és a választható opcióinkkal rengeteg lehetőséget nyújtunk neked. Így mihamarabb élvezheted a konyhád kényelmét és praktikusságát. 

Étkezőasztalok

Az étkezőasztalok bővíthető verzióban is készülnek és nemcsak az otthonok, hanem a panziók, szálláshelyek kedvelt darabjai is.

Ülőalkalmatosságok

A Nobis szék alapanyaga a kiváló minőségű skandináv borovifenyő. Döntött magas támlája kényelmes ülést biztosít. Alkatrészei külön is színezhetők, így teljesen a szék körüli enteriőr részévé tehető. 

Ajánlunk még étkező padokat és ülőkéket is, ha háttámla nélküli ülőalkalmatosságot keresel.