Hálószoba

Számodra mit jelent a hálószoba?

Valószínűleg egy kényelmes helyet, ahol nyugodtan relaxálhatsz, egy szobát, ahol kipihenheted a napi fáradalmakat, és egy búvóhelyet, ahol kellemesen töltheted el szabad óráidat.

A nyugodt, pihentető alváshoz biztosítanunk kell a megfelelő körülményeket, melyet első körben egy kényelmes ággyal tudunk garantálni.

Ágyak

Az ágyak közül választhatsz kihúzható ágyakat, ágykereteket vagy ha hely hiányban szenvedsz akkor az ágyneműtartós változatokat is.

Komódok

A komód mindenütt hasznos lehet otthonodban, kifejezetten a hálószobában. A klasszikus vonalaktól a modernig, számos méretben, különféle számú fiókkal, változatos színvilággal kínálunk fenyő komódokat.

Szekrények

A szekrények különböző méretekben és belső elrendezésekben kaphatóak.

A hálószobai tároláshoz ki kell választani a megfelelő méretű szekrényt, melyhez nagy könnyebbséget jelent, hogy a stabil konstrukciók számos variálhatósággal rendelkeznek.

A praktikus pakolást elősegítő fiókos, polcos, akasztós variációk, akár tükrös kivitelben is mind megtalálhatók repertoárunkban.

Éjjeliszekrények

Az éjjeliszekrények funkcionalitásuknál fogva igen közkedvelt darabok: különböző alvó kiegészítők, könyvek és egyéb személyes tárgyak tárolására kiválóan alkalmasak. Ezen kívül az ágyak szekrényei gyakran a hálószobában található bútorok egy részét képezik, így a szoba ugyanabban a stílusban lesz díszítve. 

Matrac

Voltál már úgy, hogy fáradtan ébredtél? Igen? Akkor itt az ideje, hogy szétnézz és megtaláld a neked való matracot nálunk! Mi segítünk, hogy pihenni tudj!