Dolgozószoba

Kényelmes, kellemes, hangulatos munkavégzés otthonról.

A dolgozószoba vagy egy kis dolgozósarok kialakítása a család összes tagjának hasznos lehet, hiszen nemcsak munkára használhatjuk, hanem gyermekeinknek is fontos színtere lehet rajzoláshoz, leckeíráshoz.

Tervezzünk bátran színes falat, válasszunk különleges falipolcot, modern vitrines szekrényt, adjunk neki karaktert, így egy igazi hangulatot teremtünk a munkához.

Legyen élmény az otthoni munka vagy akár tanulás. 

Szilaj

Különleges fa bútort keresel? A Szilaj termékcsaláddal egyedi dolgozó szobát vagy akár sarkot tudsz kialakítani! Válogathatsz a polcos, ajtós és fiókos megoldások között.

Nardo

Íróasztalok

Dolgozószobánk fő eleme az íróasztal. A klasszikus, ívelt vonalak kedvelőinek Marcus, Claudia termékcsalád íróasztalai, míg a modern, szögletes formákat preferálóknak Nardo és Nobis bútorcsaládból származó asztalokat ajánljuk.

Legyen szó konténeres, sarok vagy akár számítógépes munkavégzésre alkalmas íróasztalról, kínálatunkban megtalálod. Akárcsak a prémium kategóriájú, elegáns Szilaj íróasztalt, mely minden dolgozószoba exkluzív dísze

Polcok

Hogy legyen helye irataidnak, könyveidnek, mindenképp tervezz be egy strapabíró fali, -vagy állópolcot, ahol még egy frappáns kis dizájn elemnek is helye lehet.

Vitrines és nyitott szekrények

Egy vitrines vagy egy nyitott szekrény igazán feldobja, elegánssá teszi dolgozószobád.